Adresse

industrivej 7, 4180 Sorø

Kontakt

(+45) 23 24 28 28

Om os

​BRUGTE BILER HOS EN KVALITETSBEVIDST BILFORHANDLER

​Hos Bischoff Biler i Sorø er vi specialister i salg af brugte biler, og gennem mange år har vi tilegnet os en masse unik viden og erfaring om de biler, vi sælger.

​Som kunde hos os får du altid en god oplevelse, da vi tager os godt af dig fra det øjeblik, du træder ind i vores butik, ringer til os eller sender en e-mail.

​Sætter du pris på en kompetent brugtbilsforhandler, der ved alt om brugte biler og kan levere en ordentlig service, er vi det oplagte valg. Vi tilbyder vores biler til konkurrencedygtige priser, så du får mest muligt for pengene.

​Vi har fokus på at finde den rette bil, der imødekommer dine behov, så du får den optimale komfort og funktionalitet, som du efterspørger.​

PROFESSIONEL OG KOMPETENT RÅDGIVNING PÅ BRUGTE BILER

​Vores fornemmeste opgave er at identificere dine behov og finde den bil, der matcher dig, bedst muligt. Som erfaren brugtbilsforhandler kan vi mere end blot, at sælge og vores biler. Vi kan også rådgive om de forskellige modeller i forhold til dine behov samt budget.

Andreas Bischoff

Det er en tillidssag at købe en brugt bil

At handle brugt bil er en tillidssag og vi prioriterer vores kunders tilfredshed utroligt højt

klargøring af bil

Når kunden er i fokus

Det vigtigste er at kunden får den helt rigtig oplevelse når de handler brugt bil hos Bischoff Biler, derfor bliver bilerne nøje gået igennem inden salg.

Aflevering af bilnøgle

Tak for handlen, på gensyn

Scroll to top